Fertőtlenítő spray 30 ml

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Fertőtlenítő spray 30 ml
990 Ft

A halak sérüléseinek, horog ütötte sebeinek fertőtlenítésére szolgáló spray.

Részletek

Minden horgásznak fontos szempont kell, hogy legyen a halak védelme, valamint a kifogott halakkal való kíméletes bánásmód, hogy azokat gyermekeink is izgalmak közepette foghassák ki, és örömmel az arcukon  tarthassák a kezükben. Éppen ezért fontos, hogy minden horgász táskájában, illetve keze ügyében legyen egy olyan hatékony és fontos eszköz, mint a Carp FirstAid, ami megfeleően képes ezt a feladatot ellátni, ha szükség van rá.

A Carp FirstAid sprayt a Bait Maker Team kifejezetten abből a célból hozta létre, hogy használata megvédi a halakat a bakteriális fertőzésektől, a gombás megbetegedésektől, sebek elfertőződésétől. A horog ütötte sebek, valamint a nyálkahártya apróbb sérüléseinek kezelésére is alkalmas. 30 ml-es kiszerelése egy rendkívül hatékony és szükséges eszköz azon horgászok számára, akik a legmagasabb szintű ápolást és védelmet szeretnék nyújtani a kifogott halaknak.
A termékben található speciális összetevők segítik csökkenteni az esetleges fertőzés kockázatát, valamint elősegítik az apró sebek gyógyulását, így a kifogott halak apró sérüléseit befújva biztosít védelmet ezekkel szemben, valamint ezáltal hatékonyabb a sebgyógyulás folyamata.

Adatok
brand

Márka

BaitMaker
Cikkszám
BM208109
Tömeg
50 g/db
Kiegészítő termékek