Pellet mix Mini 800 g

VAN
Raktárkészlet:
Pellet mix Mini 800 g
Pellet mix Mini 800 g
Pellet mix Mini 800 g
Pellet mix Mini 800 g
1 790 Ft
A feeder és method horgászat egyik elengedhetetlen alapterméke a Pellet Mix termékcsalád. Pellet méret: 1,5 mm-2,5 mm-ig
Részletek
A feeder és method horgászat egyik elengedhetetlen alapterméke a Pellet Mix termékcsalád.
Amíg a Maxi csomag tartalmával etetünk, addig a Mini csomag tartalmát pedig a method és bordás kosárba tölthetjük. Ajánljuk a bojlisok körében egyre nagyobb teret hódító Bag-es horgászathoz is. Remek kiegészítője lehet a Feeder Pop up termékcsaládnak, vagy a Premium Oldódó Pop Up, és Wafters termékcsaládnak, illetve az etetőanyagokat is használhatjuk hozzá.
A 800 grammos kiszerelésben lévő pelletek mérete a MINI esetében 1,5 mm – 2,5 mm-ig terjed, a MAXI esetében 2 mm – 6 mm-ig.
3-4 bordás kosárnyi mennyiség alkalmas alapozó etetésnek, amivel az etetés közelében tarthatjuk a halakat. A Pellet Mix önmagában is használható method kosárral való horgászatra, de az eredményességet tovább fokozhatjuk a Sprayk vagy Gélek, illetve ezek Color verzióinak használatával.
Felhasználás: 800gramm pellethez (1 zacskó) kb 2 deciliter víz szükséges. A zacskó tartalmát egy vödörben vagy keverőtálban a kb. 2 deciliter vízzel keverjük össze. 15-20 perc elteltével már felhasználható a keverék.
Állaga kellően tapadós kibírja a távoli dobásokat, a mederfenékre érve viszont gyorsan bont.
Adatok
brand

Márka

BaitMaker
Cikkszám
BM207331
Tömeg
850 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek